Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση συμμετείχε ενεργά ο Παναιτωλικός, στο «Θεατράκι» Μεσολογγίου, με ποδηλατάδα και δράσεις για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Στο πλαίσιο της δράσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (15.5.25), μέλη της ομάδας επισκέφθηκαν το Δημητρούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου, προσφέροντας σακίδια, μπάλες και μια αναμνηστική φανέλα στα παιδιά.
Σε σχετική ανάρτηση αναφέρουν:
«Σήμερα, 15 Μαΐου, ο Παναιτωλικός συμμετείχε με χαρά στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Θεατράκι» Μεσολογγίου, με ποδηλατάδα και δράσεις για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Στο πλαίσιο της δράσης, επισκεφθήκαμε το Δημητρούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου, προσφέροντας σακίδια, μπάλες και μια τιμητική φανέλα. Μικρές πράξεις με μεγάλη αγάπη.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για τη ζεστή φιλοξενία και τα αληθινά τους χαμόγελα.
Ο αθλητισμός ενώνει, εμπνέει και προσφέρει».
Δείτε φωτογραφίες:
sinidisi.gr