Σάββατο, 8η Ιουνίου 2024  8:50 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 12:30

Με εκδήλωση αφιερωμένη στον Αγρινιώτη συνθέτη Λίνο Κόκοτο έκλεισε την φετινή περίοδο η Σχολή Τοπικής Ιστορίας της Γ.Ε.Α.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας», παρουσίασε στο Παπαστράτειο Μέγαρο, την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, την τελευταία εκδήλωση της περιόδου 2023-2024.

Ήταν μια εκδήλωση αφιερωμένη στον σπουδαίο Αγρινιώτη συνθέτη Λίνο Κόκοτο, ο οποίος τίμησε τους διοργανωτές με την παρουσία του. Η εκδήλωση περιλάμβανε μουσικό μέρος που ετοιμάστηκε από τον  Παύλο Μπερμπερίδη και το πενταμελές συγκρότημά του, και συνέντευξη με τον δημιουργό, που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Κανής.

Ακούστηκαν τα γνωστότερα τραγούδια του Λίνου Κόκοτου, των οποίων η πολύ ωραία ερμηνεία από τον Παύλο Μπερμπερίδη και την Κωνσταντίνα Παπαθανασίου, ενθουσίασε τον δημιουργό τους.  Το πολυάριθμο κοινό σιγοτραγούδησε τα τραγούδια και γνώρισε καλύτερα τον συνθέτη, ο οποίος απόλαυσε την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του στην γενέθλια πόλη. 

Διαβάστηκε 1225 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.