Πέμπτη, 15η Μαίου 2025  12:48 πμ
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 18:15

«Στόχοι γονέων στην κατ’ οίκον εκκλησία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ομιλία του π. Γεωργίου Κουγιουμτζόγλου στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι στην εκδήλωση της Σχολής Γονέων που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:30’ στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου θα μιλήσει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κουγιουμτζόγλου.

Το θέμα που θα αναπτύξει είναι: «Στόχοι γονέων στην κατ’ οίκον εκκλησία».

Ο π. Γεώργιος Κουγιουμτζόγλου γεννήθηκε στη Φλώρινα. Υπήρξε αξιωματικός Πεζικού του Ελληνικού Στρατού και το έτος 1989 αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Ταξιάρχου. Είναι έγγαμος και πατέρας οκτώ παιδιών. Ένα χρόνο μετά την αποστρατεία του αντάλλαξε το «ράσο» του Στρατού με το ράσο της Εκκλησίας και το σπαθί της στρατιωτικής υπηρεσίας με το σταυρό της θυσίας. Το 1984 έλαβε και το πτυχίο της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1990 χειροτονήθηκε διάκονος και πρεσβύτερος στην Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, ενώ ως κληρικός υπηρετεί ως προϊστάμενος του Ιερού Μετοχίου Αγίου Γεωργίου της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους.

 

Διαβάστηκε 2041 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 19:49
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.