Τετάρτη, 27η Αυγούστου 2025  1:59 μμ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 17:34

Είπε «ΝΑΙ» στην παρουσία φιλάθλων της ΑΕΚ ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι συναίνεσε στο αίτημα της ΑΕΚ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για να επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει ταχθεί υπέρ της μετακίνησης των φιλάθλων και τα τελευταία χρόνια διαθέτει σε όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες που το επιθυμούν τη Θύρα 3 του γηπέδου μας, χωρίς έως τώρα να έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερο πρόβλημα.

Το αίτημα της ΑΕΚ προς στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη για τροποποίηση προγενέστερης απόφασής του, μας βρήκε σύμφωνους και συναινέσαμε στη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της στον αυριανό αγώνα.

Πιστεύουμε ότι, όπως στους αγώνες των δύο ομάδων στο παρελθόν, η υπεύθυνη στάση όλων των εμπλεκόμενων θα συμβάλει στην κατεύθυνση διεξαγωγής περισσότερων αγώνων με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τροποποίησε την πρωινή απόφασή του και έτσι το βράδυ του Σαββάτου θα υπάρχουν οπαδοί της Ένωσης στη Θύρα 3 του γηπέδου.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1405 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.