Σε αγρινιώτικη υπόθεση εξελίχθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. Ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο το Σάββατο 25 Απριλίου, με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων δρομέων αντοχής.
Οι συνήθεις πρωταγωνιστές, Κώστας και Νίκος Σταμούλης, επιβεβαίωσαν την εξαιρετική αγωνιστική τους κατάσταση, κατακτώντας τις δύο πρώτες θέσεις. Ο Κώστας Σταμούλης αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ ο Νίκος Σταμούλης κατέλαβε τη δεύτερη θέση, χαρίζοντας μια σπουδαία διπλή επιτυχία.
Την εξαιρετική παρουσία του ΓΑΣ Αγρινίου συμπλήρωσαν ο Γιώργος Κύρτσης, ο οποίος έναν χρόνο μετά από σοβαρό τραυματισμό πραγματοποίησε δυναμική επιστροφή, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση, καθώς και ο 20χρονος Γιάννης Ματσούκας, που πέτυχε σημαντικό ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την όγδοη θέση στην κατηγορία Κ23 Ανδρών.
Η συνολική εικόνα της ομάδας επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο δουλειάς που πραγματοποιείται, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Μπάμπη Ποσονίδη.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή τους για τις σπουδαίες επιτυχίες και την εξαιρετική εκπροσώπηση του συλλόγου.





















