Στα Όχθια Αγρινίου βρέθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου, παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, δίνοντας το «παρών» τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού.
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, το μήνυμα του Ευαγγελισμού αποτελεί πηγή πίστης και δύναμης, καλώντας τους ανθρώπους να εμπιστεύονται το θέλημα του Θεού και να αντιμετωπίζουν με θάρρος τις προκλήσεις της ζωής. Παράλληλα, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία.
Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαναστασίου:
«Παραμονή μιας από τις πιο φωτεινές γιορτές της πίστης μας, με κατάνυξη και βαθιά συγκίνηση τιμήσαμε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Όχθια Αγρινίου.
Το μήνυμα του Ευαγγελισμού είναι η εμπιστοσύνη στο θέλημα του Θεού, ακόμη και μπροστά στο άγνωστο. Να αποδεχόμαστε με θάρρος την ευθύνη και να στεκόμαστε με πίστη στις προκλήσεις της ζωής.
Χρόνια πολλά με υγεία»
sinidisi.gr





















