Έντονες χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στην ορεινή Ναυπακτία, με τα μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να επιχειρούν για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς και ασφαλείς.
Στη Γραμμένη Οξυά, στα όρια του νομού, τα μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιούν συνεχείς εργασίες αποχιονισμού, με στόχο τη διατήρηση της οδικής ασφάλειας και την απρόσκοπτη μετακίνηση των πολιτών.
Η Πολιτική Προστασία Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας επισημαίνει ότι τα συνεργεία βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή, δίνοντας μάχη με τα καιρικά φαινόμενα και διασφαλίζοντας την ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα ορεινά σημεία.
Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας:
«Μάρτης γδάρτης»… και δεν λέγεται τυχαία!
Παρά το ότι φτάνουμε στα τέλη της άνοιξης, οι καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να μας θυμίζουν τον χειμώνα. Οι χιονοπτώσεις και οι χαμηλές θερμοκρασίες επιμένουν, στις ορεινές περιοχές.
Εργασίες αποχιονισμού στη Γραμμένη Οξυά – Όρια Νομού, με στόχο τη διατήρηση της οδικής ασφάλειας και την απρόσκοπτη μετακίνηση των πολιτών.
Τα συνεργεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή, δίνοντας μάχη με τα καιρικά φαινόμενα.»
sinidisi.gr






















