Σάββατο, 28η Μαρτίου 2026  9:18 μμ
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2026 12:09

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύλλογο Κατοίκων Ενορίας Αγίου Αντωνίου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Σύλλογος Κατοίκων Ενορίας Αγίου Αντωνίου Αγρινίου ανακοινώνει ότι, κατόπιν των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Μαρτίου 2026, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση των νέων μελών του Συλλόγου του Γενικού Συμβουλίου στις 17 Μαρτίου 2026, πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και η κατανομή των αξιωμάτων ομόφωνα, ως εξής:

  • ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ – Πρόεδρος
  • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ – Αντιπρόεδρος
  • ΟΛΓΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ – Ταμίας
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΗΣΗ – Γραμματέας
  • ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – Αναπληρώτρια Γραμματέας
  • ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕΤΑΡΟΥΔΑΣ – Αναπληρωτής Ταμίας
  • ΦΩΤΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – Μέλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους κατοικους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στις πρόσφατες εκλογές. Η συμμετοχή των κατοίκων υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική, καθώς 350 άτομα προσήλθαν στην κάλπη , ενισχύοντας με την παρουσία τους τη δυναμική του Συλλόγου.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου δεσμεύονται να εργαστούν με συνέπεια, υπευθυνότητα και συνεργασία, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη του οικισμού , προς όφελος όλων.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 90 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.