Κάθοδο στην Αθήνα με τρακτέρ και λεωφορεία στις 13 ή στις 14 Φεβρουαρίου αποφάσισε ο αγροτικός κόσμος το απόγευμα της Τετάρτης (4/2) σε Πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας.
Στην Πανελλαδική σύσκεψη έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι από πολλά μπλόκα ανά την Ελλάδα, ενώ νωρίτερα είχαν πραγματοποιηθεί κατά τόπους συνελεύσεις οπότε οι εκπρόσωποι είχαν εξουσιοδοτηθεί να ψηφίσουν για τις επόμενες κινήσεις των αγροτών.
Από μεριάς της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, απηύθυνε κάλεσμα σε κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο να συμμετέχει στην παναιτωλοακαρνάνικη σύσκεψη την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 8μμ, στο δημοτικό κατάστημα Αγγελοκάστρου, «για ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Σύσκεψης στη Νίκαια και την οργάνωση της συνέχισης του αγώνα», σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση.
Οι αγρότες θα προβούν σε αποτίμηση των δράσεων-πρωτοβουλιών του προηγούμενου διαστήματος και θα αποφασίσουν το πώς θα μεταβούν στην πρωτεύουσα. Δεν αποκλείεται δε και το ενδεχόμενο να αποφασιστούν συλλαλητήρια σε τοπικό επίπεδο.
agrinionews.gr






















