Δευτέρα, 16η Ιουνίου 2025  10:01 μμ
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2025 19:19

Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών στο πλαίσιο των καταστατικών του διαδικασιών συνεδρίασε το Σάββατο 31/5/2025.

Ομόφωνα αποφάσισε την ανασυγκρότηση σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Ευάγγελος Σπύρου

Αντιπρόεδρος: Ξυγκάς Κωνσταντίνος

Γενικός Γραμματέας: Στυλιανός Ντίνος

Ταμίας: Γεράσιμος Ρεντίφης

Μέλος: Ναυσικά Φράγκου

Μέλος: Καλλιρρόη Αγγελάκη-Δημοπούλου

Μέλος: Απόστολος Βετσόπουλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συμφώνησε να προβεί στην άμεση έκδοση του 43ου τεύχους της «Παρουσίας – Επιθεώρησης Λόγου και Τέχνης» και να ψηφιοποιήσει το αρχείο όλων των τευχών προβαίνοντας την ανάρτησή τους σε νέα ιστοσελίδα.

Για πληροφορίες

Ευάγγελος Σπύρου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στυλιανός Ντίνος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6978133884

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 83 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2025 19:23
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.