Η λειτουργική διασύνδεση των Νοσοκομείων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Άρτας με τα Πανεπιστημιακά Πάτρας και Ιωαννίνων θα βρεθεί στο επίκεντρο διαδικτυακής εκδήλωσης.
«Σκέψεις και προτάσεις για πλαίσιο λειτουργικής διασύνδεσης των περιφερειακών Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Πάτρας και Ιωαννίνων με τα Κρατικά Νοσοκομεία Άρτας, Αγρινίου & Μεσολογγίου» είναι ο τίτλος διαδικτυακής εκδήλωσης που οργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουνίου 2025, ώρα 11:00 - 14:00.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλής ενώ στους ομιλητές συγκαταλέγονται ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Μιχάλης Σερασκέρης και η αναπλ. διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
11:00-11:15 Χαιρετισμοί
- Γεώργιος Πατούλης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
• Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας
11:15-11:45 Καθηγητής Νικόλαος Αρκαδόπουλος, Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ
11:45-12:15 Καθηγητής Γεώργιος Αντωνάκης, Πρόεδρος του Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών
12:15-12:45 Καθηγητής Σπυρίδων Κονιτσιώτης, Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
12:45-13:00 Μιχαήλ Σερασκέρης, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου
13:00-13:15 Δημήτριος Κουρτέσας, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας
13:15-13:30 Ελένη Φιλιπποπούλου, Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, ΑΟΜ Μεσολογγίου «Χατζηκώστα»
13:30-14:00 Συμπεράσματα
- Γεώργιος Πατούλης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
• Ευστάθιος Τσούκαλος, Γενικός Γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Κάντε εδώ την εγγραφή σας, δωρεάν
sinidisi.gr