Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  2:31 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 22:39

Τετ-α-τετ Σταϊκούρα με εργαζόμενους του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στον Εύηνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρόντες στα εγκαίνια της νέας γέφυρας του Ευήνου, κρατώντας μάλιστα και πανό με… πολλαπλά μηνύματα, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Διακριτικά ανέμεναν τον Υπουργό Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων της γέφυρας για να του μεταφέρουν τις διαμαρτυρίες τους και τους προβληματισμούς τους.


Ο Υπουργός δεν αρνήθηκε τον διάλογο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο εξ αρχής ότι δεν είναι αρμοδιότητά του τα ζητήματα Υγείας. «Δεσμεύομαι να μεταφέρω στα αρμόδια ώτα όσα μου πείτε», τους ανέφερε, με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου να στέκονται κυρίως στο ζήτημα της υποστελέχωσης. «

Το πρόβλημα των άγονων προκηρύξεων το γνωρίζω πολύ καλά κι από το Νοσοκομείο της περιοχής μου, της Λαμίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός, τονίζοντας δε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την Κυβέρνηση προς επίλυση της παγιωμένης κατάστασης.

Η σύντομη κουβέντα «έκλεισε» με τους εργαζόμενους να τονίζουν ότι δεν θα ανεχθούν άλλη υποβάθμιση του Νοσοκομείου που εξυπηρετεί -κατά τα λεγόμενά τους- 80.000 κόσμου. Στο πανό που κρατούσαν εξάλλου, ζητούσαν μεταξύ άλλων και την αυτονόμηση του ιδρύματος από αυτό του Αγρινίου…


agrinionews.gr

Διαβάστηκε 129 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.