Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  2:10 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 20:59

Όταν ο Παναιτωλικός έκανε...Αγρίνιο τη Νέα Σμύρνη - Πέρασαν κιόλας 15 χρόνια! (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η νίκη με 2-1 κόντρα στη Ρόδο, με τα γκολ των Καραμαλίκη και Παλαιολόγου, έφερε την πολυπόθητη άνοδο, και την...παράνοια στη εξέδρα και σε όλο το Αγρίνιο έπειτα από χρόνια προσπαθειών και αδικιών.

Πάνω από 7.000 φίλοι του Παναιτωλικού πλημμύρισαν τη Νέα Σμύρνη, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα και πανηγυρίζοντας έξαλλα την άνοδο.

Αυτή η νίκη αποτέλεσε ορόσημο για την ομάδα, σηματοδοτώντας την απαρχή μιας νέας εποχής γεμάτης επιτυχίες.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2011, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 1, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, με εξαίρεση μια σύντομη επιστροφή στη Β’ Εθνική.

Η ιστορία της νίκης στη Νέα Σμύρνη αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού, υπενθυμίζοντάς τους πως με πίστη, επιμονή και ενότητα, όλα είναι δυνατά.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός με ανάρτηση στα social media υπενθυμίζει εντός και εκτός πόλης και νομού τι ακριβώς συνέβη τότε στη Νέα Σμύρνη, στη μεγάλη "απόβαση" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 180 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.