Παρασκευή, 16η Μαίου 2025  9:03 πμ
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 23:41

ΑΣΕΠ: Διακόπτεται έως τις 12 Φεβρουαρίου η υποβολή αιτήσεων για 775 θέσεις σε μονάδες υγείας (5Κ/2023)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αλλαγή της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων για την προκήρυξη 5Κ/2023, που αφορά 775 θέσεις σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας, ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι, λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά τη διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, η υποβολή τους διακόπτεται από σήμερα στις 15:00 και θα συνεχιστεί από τις 12 Φεβρουαρίου και ώρα 08:00 και έως τις 27 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00.

Η σχετική τροποποίηση της προθεσμίας θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 466 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία