Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2026 09:45

Αγρίνιο: Πιστές στην προσφορά οι εθελόντριες στα συσσίτια της Αγίας Τριάδας, συνεχίζουν το έργο τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Οι γυναίκες της Αγίας Τριάδας Αγρινίου συνεχίζουν με συνέπεια και αφοσίωση το έργο τους στα συσσίτια του «Σπιτιού Γαλήνης Χριστού» της Ενορίας.

Οι εθελόντριες αναλαμβάνουν καθημερινά την προετοιμασία δεκάδων μερίδων φαγητού για όσους έχουν ανάγκη, φέρνοντας στην πράξη το πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Σήμερα, οι γυναίκες της ενορίας ετοίμασαν μπιφτέκια και σαλάτες, προσφέροντας δεκάδες μερίδες φαγητού, οι οποίες διανεμήθηκαν σε συνανθρώπους μας.

Σε σχετική ανακοίνωση του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος αναφέρεται:

«Πίσω από κάθε πιάτο που δόθηκε σήμερα, υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται. Μπιφτέκια και σαλάτες ετοιμάστηκαν με αγάπη για τα συσσίτια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες που διακονούν καθημερινά στα συσσίτια μας.

Ας γίνουμε περισσότεροι. Με λίγα τρόφιμα από τον καθένα, μπορούμε να κρατήσουμε αυτή την προσπάθεια δυνατή και καθημερινή.

Ευχαριστούμε την οικογένεια Κωνσταντίνου και Χριστίνας Κωστόπουλου για την πολύτιμη βοήθειά τους».

Αγρίνιο: Πιστές στην προσφορά οι εθελόντριες στα συσσίτια της Αγίας Τριάδας, συνεχίζουν το έργο τους

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 158 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.