Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026 10:46

Με σπουδαίες διακρίσεις ο Γυμναστικός Ποδηλατικός Σύλλογος Αγρινίου στους αγώνες Μαρτίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σπουδαίες διακρίσεις σημείωσε ο Γυμναστικός Ποδηλατικός Σύλλογος Αγρινίου κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, σηματοδοτώντας ένα δυναμικό ξεκίνημα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν σε σημαντικές διοργανώσεις Ορεινής Ποδηλασίας (MTB) και αγώνων δρόμου σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες αλλά και σημαντικές διακρίσεις.

Η ανακοίνωση:

Με τη συμμετοχή των αθλητών του σε σημαντικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον Γυμναστικό Ποδηλατικό Σύλλογο Αγρινίου. Οι αθλητές του συλλόγου εκπροσώπησαν την πόλη μας σε αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας (MTB) και Δρόμου, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και διακρίσεις.

1 Μαρτίου: MTB PATRAS 2026 (XCC)

Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε στην Πάτρα με το αγώνισμα Short Track (XCC).

Στην πρώτη τους εμφάνιση με τα χρώματα του συλλόγου, συμμετείχαν οι νεότεροι αθλητές μας:

Αργύρης Θωμάς (Κατηγορία Super Mini U9): Ο μικρότερος αθλητή της αποστολής μας, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το πείσμα και τη μαχητικότητά του, καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Κυριαζής Στέφανος (Κατηγορία Mini Μικρά U11): Συμμετοχή και πρώτη αγωνιστική εμπειρία. Παρά το γεγονός ότι δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, η παρουσία του στον παρθενικό του αγώνα κρίνεται ιδιαίτερα θετική.

14-15 Μαρτίου: Διασυλλογικοί Αγώνες Λάρισας (Συκούριο)

Στην απαιτητική «Ανάβαση Σπηλιάς» (Ατομική Χρονομέτρηση):

Ο Ερμής Επιτρόπου (U15) ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση στα 5,85 χλμ με χρόνο 19:25.14.

Ο Απόλλωνας Επιτρόπου (U17) τερμάτισε στην 18η θέση στα 10,75 χλμ με χρόνο 40:07.79.

Την επόμενη ημέρα, στον «Γύρο Λάρισας» (65 χλμ Αντοχής), ο Απόλλωνας Επιτρόπου παρέδωσε μαθήματα επιμονής. Παρά το γεγονός ότι μόλις στο 5ο χιλιόμετρο έσκασαν και τα δύο του λάστιχα μετά από πτώση σε λακκούβα, και παρότι αγωνιζόταν εξασθενημένος από ίωση, αρνήθηκε να εγκαταλείψει. Διένυσε όλο τον υπόλοιπο αγώνα μόνος του, χωρίς τη βοήθεια του γκρουπ (peloton), τερματίζοντας στην 24η θέση με χρόνο 02:06:42.

Δείτε φωτογραφίες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 172 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.