Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026 19:32

Καιρός: Η πρόγνωση για Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενθαρρυντική είναι η πρόγνωση του καιρού για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα καθώς σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του ΕΡΤnews, Νικολέττα Zιακοπούλου, αναμένονται καλές συνθήκες για την Ανάσταση και το ψήσιμο του οβελία.

Οι περιφορές των Επιταφίων απόψε θα γίνουν χωρίς βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13 – 15 Κελσίου, λίγο υψηλότερα στα νότια, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4 – 5 μποφόρ.

Για το Μεγάλο Σάββατο, προβλέπεται συννεφιά και παροδικές, ασθενείς βροχές, κυρίως το πρωί στη Βόρεια Ελλάδα και το μεσημέρι προςαπόγευμα σε ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18-20 Κελσίου, με την αίσθηση της άνοιξης να κυριαρχεί.

Την ώρα της Ανάστασης, οι βροχές θα έχουν σταματήσει. «Δεν θα χρειαστούμε ομπρέλα, αλλά θα χρειαστούμε μπουφάν», καθώς το κρύο θα είναι αισθητό σε πολλές περιοχές.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι ιδανικός καθώς προβλέπεται ηλιοφάνεια, λίγες τοπικές νεφώσεις και θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 22 Κελσίου με περαιτέρω άνοδο μέσα στην ημέρα.

Ωστόσο λίγες βροχές αναμένονται από το μεσημέρι και μετά, χωρίς να επηρεάζουν το ψήσιμο του αρνιού.

ertnews.gr

Διαβάστηκε 165 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.