Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2026 10:49

Σε επιφυλακή ο Δήμος Αγρινίου ενόψει κακοκαιρίας – Παρεμβάσεις σε Περιστέρι, Καινούργιο και Άγιο Βλάση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Παρεμβάσεις του Δήμου Αγρινίου σε Περιστέρι, Καινούργιο και Άγιο Βλάση, με τα συνεργεία να εργάζονται έως αργά το βράδυ ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιάννης Βασιλείου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (17.2.26) μηχανήματα έργου και προσωπικό του Δήμου συνέχισαν να επιχειρούν σε σημεία όπου καταγράφηκαν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε Περιστέρι, Καινούργιο, Άγιο Βλάση και σε κάθε περιοχή όπου κρίθηκε απαραίτητο, με βασικό στόχο να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι και να εξασφαλιστεί η ασφαλής μετακίνηση των κατοίκων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Βασιλείου:

«Μια δύσκολη μέρα τελείωσε.

Μέχρι και αυτή την ώρα μηχανήματα έργου και προσωπικό του Δήμου Αγρινίου δουλεύουν ώστε οι δρόμοι για τα χωριά μας να είναι ανοιχτοί.

Σε Περιστέρι, Καινούργιο, Άγιο Βλάση και όπου αλλού χρειάστηκε ήμασταν εκεί.

Συνεχίζουμε γιατί και αύριο προβλέπεται ακόμη δυσκολότερη μέρα».

Δείτε φωτογραφίες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 249 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.