Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2026 14:48

Σοφία Αρβανίτη «Σαν Πρώτη Φορά» – Twinbeats Remix!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σοφία Αρβανίτη - «Σαν Πρώτη Φορά» – Twinbeats Remix
 
Η Σοφία Αρβανίτη παρουσιάζει μια σύγχρονη επανεκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού «Σαν Πρώτη Φορά», που ξεχώρισε τη δεκαετία του ’90, μέσα από ένα ανανεωμένο reggaeton remix, το οποίο υπογράφουν οι Twinbeats (Αλέξανδρος Πρίφτης – Δημήτρης Ζήσης).
Το τραγούδι, γνωστό για τη διαχρονική του δύναμη, επιστρέφει με σύγχρονα ηλεκτρονικά στοιχεία, διατηρώντας παράλληλα τον αυθεντικό του χαρακτήρα. Τη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Ρακιντζής, ενώ η ερμηνεία φέρει την προσωπική σφραγίδα της ίδιας της Σοφίας Αρβανίτη, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που γεφυρώνει ιδανικά το τότε με το τώρα.
 
Η νέα εκδοχή απευθύνεται τόσο στο κοινό που το αγάπησε από την αρχή όσο και σε νεότερους ακροατές, μέσα από έναν σύγχρονο ήχο.
 
Tο ακούτε εδώ :
 
Συντελεστές
Μουσική: Μιχάλης Ρακιντζής
Στίχοι: Σοφία Αρβανίτη
Remix: Twinbeats (Αλέξανδρος Πρίφτης – Δημήτρης Ζήσης)
Ηχογράφηση φωνής: Δημήτρης Λιόλιος
Μίξη: Γιώργος Ασπιώτης
Mastering: Γιώργος Δεληγιάννης
Lyric Video: Kyprianos (InSideOut Studio)
Φωτογραφία: Σίσσυ Μπίστολα
 
Το «Σαν Πρώτη Φορά – Twinbeats Remix» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, συνοδεύεται από lyric video και κυκλοφορεί επίσημα από τη Sony Music.
 
 
Διαβάστηκε 534 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.