Ο Παναιτωλικός έκανε χθες την κορυφαία φετινή του εμφάνιση και πλέον παρουσιάζει ένα άκρως «παραγωγικό» αγωνιστικό πρόσωπο.
Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκανε χθες (8/11) ο Παναιτωλικός, καθώς επικράτησε 3-0 της ΑΕΛ Novibet και εδραιώθηκε στη μέση της κατάταξης.
Τα «καναρίνια» έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, άπλωσαν το παιχνίδι τους, έβγαλαν φάσεις και τελικά έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η εικόνα τους ήταν ακόμη μία «απόδειξη» πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία και στη Γιάννη Αναστασίου εποχή παρουσιάζονται ως μία φύση επιθετική ομάδα.
Η αναμέτρηση με τους «βυσσινί» ήταν η 4η του club με τον 52χρονο κόουτς στον πάγκο του και ήδη σε αυτά τα ματς βρήκε οκτώ φορές δίχτυα, δηλαδή κατά μέσο όρο σημειώνει δύο ανά αγώνα. Αρχικά νίκησε 4-2 τον ΟΦΗ, ύστερα απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Κηφισιά, μετά έχασε 1-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και χθες κέρδισε 3-0.
Την ίδια στιγμή σε αυτό το διάστημα η ομάδα είχε έξι διαφορετικούς σκόρερ και αθροιστικά έβγαλε 34 τελικές.
Συν τοις άλλοις δε στις… λεπτομέρειες δεν έφτασε το διψήφιο αριθμό τερμάτων, αφού για παράδειγμα στη Νίκαια ο Αγκίρε αστόχησε στις καθυστερήσεις σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα.
Όμως φυσικά στην μπάλα όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, ενώ την ίδια στιγμή δεν γίνεται κάθε «καθαρή» ευκαιρία να γίνεται γκολ.
Η ουσία όμως είναι πως πλέον ο Παναιτωλικός αναγορεύεται σε μία «φύση επιθετική» ομάδα και αυτό του προσφέρει πολύτιμους για τη συνέχεια βαθμούς.
Οι σκόρερ του Παναιτωλικού στην Αναστασίου εποχή:
Ενκολόλο 3
Αλεξιτς
Μαυρίας
Μίχαλακ
Εστεμπάν
Κουντούρης


