Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στην πλατεία «Ορεινής Ναυπακτίας» του παλιού νοσοκομείου στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Βασιλείου ο δήμος αποκατέστησε τις φθαρμένες πλάκες πεζοδρομίου, δημιούργησε νέο παρτέρι, τοποθέτησε καινούργια κάγκελα περιμετρικά, και φρόντισε τη βρύση και το παγκάκι που χρησιμοποιούν καθημερινά πολίτες.
H ανάρτηση του αντιδημάρχου Γιάννη Βασιλείου:
Συντήρηση πλατείας «Ορεινής Ναυπακτίας» (παλιό Νοσοκομείο Αγρινίου) Ένα ακόμα βήμα για μια πιο όμορφη και λειτουργική πόλη!
Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τις εργασίες συντήρησης στην πλατεία του παλιού νοσοκομείου. Αποκαταστήσαμε τις φθαρμένες πλάκες πεζοδρομίου, δημιουργήσαμε νέο παρτέρι, τοποθετήσαμε καινούργια κάγκελα περιμετρικά, ενώ φροντίσαμε τη βρύση και το παγκάκι που χρησιμοποιούν καθημερινά οι συμπολίτες μας.
Η φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων είναι προτεραιότητά μας, γιατί πιστεύουμε ότι η καθημερινότητα στην πόλη μας πρέπει να γίνεται καλύτερη για όλους.
Συνεχίζουμε δυναμικά για να κάνουμε το Αγρίνιο μας πιο όμορφο και λειτουργικό!
sinidisi.gr